Majakan starttiryhmä

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Avoin ryhmä ihan jokaiselle. Jos joku seuraavista kysymyksistä pyörii mielessäsi: Mikä Majakka oikein on? Keitä täällä on? Onko tämä minun paikkani? Voiko täällä tutustua paremmin toisiin? Mitkä ovat Majakan arvot? Tai oikeastaan kysymyksesi voi olla mikä tahansa ja olet tervetullut mukaan.
Maanantaisin klo 18-20 Majakan takkahuoneessa 28.8. / 11.9. / 9.10. / 23.10. Lisätietoja Saartilan Katrilta, 040 729 50 86.

Starttiryhmän teemat

Ke 28.8. ERILAISINA YHDESSÄ. Meillä jokaisella on oma tarinamme, tule sellaisena kuin olet! Majakallakin on tarinansa, jota rakennamme nyt yhdessä.
Ke 11.9. OTAMME JUMALAN TOSISSAAN, EMME TOTISINA. Miten voimme oppia tuntemaan Jumalaa yhdessä? Mitä ihmettä on hengellinen kasvu?
Ke 9.10. TARPEELLISIA IHMISIÄ. Meillä kullakin on omat tarpeemme. Millaisia toiveita, tarpeita ja odotuksia sinulla on seurakunnan suhteen? Millainen on seurakunta, josta Raamattu puhuu?
Ke 23.10. SUUNTA ULOSPÄIN. Omasta navan ympäriltä kohti toisia ihmisiä. Uskallanko? Osaanko? Saanko? Onko pakko? Missä on minun paikkani Majakalla?

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakkamessu

Messun aiheena on kiitollisuus (15.su.hell.)
Majakkamessu on elämänmakuinen ja rento jumalanpalvelus kaiken ikäisille (os. Tampereentie 262). Hyvää musiikkia ja arjen keskeltä nousevaa rukousta. Pienille lapsille pyhäkoulu ja alakoululaisille raamattuklubi. Rukouspalvelu.

Kuljun vanha seurakuntatalo - Sali ja kahvio

Naisten avoin raamattupiiri

Naisten avoin raamattupiiri. Parittomien viikkojen perjantaina klo 18.30 Toisella Kodilla (Kuljun vanha seurakuntatalo).