Nuorten aikuisten SG-ilta

Tervajärven leirikeskus

Yhteistä jakamista, saunaa ja iltapalaa nuorille aikuisille Terviksellä

nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset

Arkityöhöni kuuluu nuorten ja nuorten aikuisten kohtaamista ja sielunhoitoa sekä kasvotusten että somessa. Tapaan nuoria raamiksissa, nuortenilloissa ja leirillä sekä retkillä. Kirkon työn kautta nuori voi löytää elämälleen arvon ja tarkoituksen. Harrastan reissaamista ja pyrin käymään aina uusissa maissa.

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakan starttiryhmä

Avoin ryhmä ihan jokaiselle. Jos joku seuraavista kysymyksistä pyörii mielessäsi: Mikä Majakka oikein on? Keitä täällä on? Onko tämä minun paikkani? Voiko täällä tutustua paremmin toisiin? Mitkä ovat Majakan arvot? Tai oikeastaan kysymyksesi voi olla mikä tahansa ja olet tervetullut mukaan.
Maanantaisin klo 18-20 Majakan takkahuoneessa 28.8. / 11.9. / 9.10. / 23.10. Lisätietoja Saartilan Katrilta, 040 729 50 86.

Hakkari - Hope nuorisotilat

Nuorten raamis