Birgitan vaellus 2019

Perinteinen kirkkovaellus on lauantaina 7. syyskuuta.
Vuonna 2019 teemana on Pyhä Birgitta ja ympäristö.
Ilmoittautuminen on alkanut

Vaellusreitit

1. Savontie – Pyhän Birgitan kirkko, n. 22 km, lähtö kirkolta klo 8 (hiljainen vaellus)
2. Kyynärö – Pyhän Birgitan kirkko, n. 16 km, lähtö kirkolta klo 10
3. Nurmi (Aimala) – Saarinkonmäen laavu – Pyhän Birgitan kirkko, n. 10 km, kuljetus reitin alkuun kirkolta klo 12.00
4. Nurmi (Aimala) – Saarinkonmäen laavu – Pyhän Birgitan kirkko, n. 10 km (hiljainen vaellus), kuljetus reitin alkuun kirkolta klo 12.00
5. Sääksjärvi (omatoiminen mobiilisovelluksen avulla), n. 17 km
6. Perhevaellus: Tervajärven ympäristö, ks. alla.

Jokaisella matkalla ollaan vähintään yksi osuus hiljaa.

Mitä mukaan vaellukselle? Pue jalkaan mukavat kengät, ota mukaan riittävästi juotavaa, omat eväät, istuinalusta ja muu säänmukainen varustus.

Ruoka ja kahvit tarjotaan klo 17 alkaen Lempoisten seurakuntatalossa (Kirkkopolku 1), ja ne sisältyvät osallistumismaksuun. Uintimahdollisuus srk-talon rannassa. Pyhiinvaeltajan messu pidetään Pyhän Birgitan kirkossa klo 19.00.

Lisätietoja saa Jaana Mäkiseltä p. 050 5443314 tai jaana.k.makinen@evl.fi (22.7.- 11.8. välisenä aikana lisätietoja antaa seurakuntapastori Christian Seppänen, christian.seppanen@evl.fi, p. 050 544 3342).

Vaelluksen hinta on 12 euroa. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti seuraavan linkin kautta 5.9. mennessä: Ilmoittautuminen.

Myös Pirkkalasta järjestetään vaellusreittejä sekä soutaen (n. 30 km) että kävellen (n. 25 km), lisätietoa ja ilmoittautumiset suoraan Pirkkalan seurakunnan verkkosivuilta.

Perhevaellus

la 7.9. klo 14 Tervajärven leirikeskuksen luontopolulla, os. Ketkantie 247.
Lyhyempi osuus onnistuu myös lastenrattailla. Aloitus klo 14 leirikirkosta, jossa yhteinen hartaus. Omat eväät, ei ilmoittautumista.

vs. toimistosihteeri

• Palkka-aineiston tallennus
  • Matkalaskujen asiatarkistus (opastus)
  • It-yhdyshenkilö, pääkäyttäjyys