Iloa ja innostusta - lasten ja perheiden toiminta

Lempäälän seurakunnassa lapset ovat tärkeitä! Lapsille ja perheille on tarjolla paljon ja monipuolista toimintaa. Haluamme olla vanhempien rinnalla ihastelemassa pieniä ihmeitä ja tukemassa lasten kasvua.

• Päiväkerhoissa 3–6-vuotiaat lapset saavat leikkiä, laulaa, liikkua, taiteilla ja tehdä kaikkea muuta mukavaa yhdessä kerhokavereiden kanssa.
  • Perhekerhot kokoavat yhteen erilaisia ja erikokoisia perheitä vaihtamaan ajatuksia lapsiperheen iloista ja haasteista.
  • Vauvakahvilassa ihan pienet köröttelevät oman aikuisen turvallisessa sylissä.
  • Perhemuskareissa jo yksivuotias saa soittaa ihan itse.
  • Yhden vanhemman perheille suunnattu toiminta laajenee koko ajan.
  • Pienten pyhäkoulu ja kouluikäisten Raamattuklubi kokoontuvat Kuljussa Majakkamessun yhteydessä.
  • Perheleireillä, -retkillä, koko perheen kirkoissa ja muissa tapahtumissa voi osallistua seurakunnan toimintaan, vaikka arkena ei pystysisi.

Mikä voisi sopia omalle perheellenne? Vasemmalla valikosta näet, mihin kotiseurakuntasi kutsuu. Jos jotain puutuu tai toivoisit jotain, kerro ihmeessä! Otamme mielellämme uusia ideoita vastaan.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Parisuhdetyön vastaava. Osa-aikainen, työpäivät ma-to

Toimin varhaiskasvatuksen ohjaajana ja vastaan seurakunnan parisuhdetyöstä.

Tarjoan myös matalan kynnyksen maksutonta keskusteluapua parisuhdearkeen, yhteydenotot sähköpostilla.

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Työhöni kuuluvat kerhot ja toiminnan järjestäminen lapsiperheille. Parasta on lasten ja perheiden kohtaaminen. Seurakunta antaa lapsille turvallisen ja virikkeellisen toimintaympäristön, joka tukee lapsen kasvua. Harrastan liikuntaa, kuten pyöräilyä ja juoksua, sekä juuri nyt opiskelua.