Kesäpäiväleirit 1.–2.-luokkalaisille 2020

Apua! Koululaisten loma alkaa, mutta vanhemmilla ei ole vielä lomaa. Mikä avuksi?

Lempäälän seurakunta järjestää yhdessä Lempäälän kunnan kanssa pikkukoululaisten kesäpäiväleirejä heti koulun päättymisen jälkeen arkipäivisin 1. - 12.6.2020 klo 10–15.  Leirit kokoontuvat kahden viikon ajan kesäkuun alussa. Leiripäivinä ulkoillaan, retkeillään, seikkaillaan ja tehdään kaikkea mukavaa kesäpuuhaa yhdessä.

Leirit pidetään seuraavissa paikoissa: Hakkarin yrittäjätalo (Kaakisentie),  Kuljun vanha seurakuntatalo (Asematie), Lempoisten seurakuntatalo (Kirkkopolku 1) ja Sääksjärven päiväkerhotila (Asuntotie 9).

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Etusijalla ovat lapset, joilla ei ole päivisin vanhempaa kotona.  Huom! 1.–2. luokkalaisilla tarkoitetaan lapsia, jotka ovat olleet edellisenä lukuvuotena koulussa, ei siis vielä eskarilaisia.

Leirin hinta on koko kahdelta viikolta 50 €, sis. päivittäin lämpimän lounaan ja välipalan, kaikki tarvikkeet ja muut kulut. Leirimaksusta on mahdollisuus saada vapautus taloudellisilla perusteilla.

Huom! Ilmoittautuminen ei ala 1.4.2020 ennakkotiedoista poiketen.  Mikäli korona-virus tilanne helpottaa, niin ilmoittautuminen alkaa toukokuun aikana.  Siitä ilmoitetaan tällä sivulla.  Valitettavasti on todennäköisempää, että pikku koululaisten päiväleirejä ei päästä pitämään.

lapsi- ja perhetyön työalajohtaja

Vastaan seurakunnan lasten ja perheiden toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä sekä olen esimies. Lapsuus on ainutlaatuinen vaihe ihmisen elämässä ja on hienoa, että seurakunta voi olla mukana lasten kasvatuksessa, elämän arjessa ja juhlassa. Rentoudun liikunnan ja ystävien parissa.