Majakka, rento hengellinen koti

Majakkayhteisö on Majakkamessun ympärille rakentuva, evankelis-luterilainen jumalanpalvelusyhteisö. Nimi tulee tärkeimmästä kokoontumispaikasta, Kuljun seurakuntatalo Majakasta.

Majakalla haluamme rakentaa yhdessä elävää, vieraanvaraista ja avointa yhteisöä, hengellisesti ravitsevaa matalan kynnyksen paikkaa jonne on helppoa tulla.

Moni meistä kaipaa paikkaa, jossa saa opetella tuntemaan Jumalaa ja kokea yhteyttä toisten kanssa. Majakassa on myös mahdollisuus palvella lahjoillaan – uskomme nimittäin, että jokaisella on jotain annettavaa.

Majakan toiminnassa on mukana aikuisia ja eri-ikäisiä lapsia. Erilaiset ihmiset ovat rikkaus, ja voimme oppia paljon toisiltamme. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Majakkamessu

Viikon kohokohta on sunnuntainen Majakkamessu, elämänmakuinen ja rento jumalanpalvelus kaiken ikäisille. Messussa on hyvää musiikkia ja arjen keskeltä nousevaa rukousta.

Messun aikana on alakouluikäisille tarjolla suosittu raamattuklubi. Messun jälkeen on kirkkokahvit ja mutkatonta yhdessäoloa. Majakkamessu on joka toinen sunnuntai kello 16 Kuljun Majakassa, Tampereentie 262.

Syyskauden 2022 Majakka-messut: 21.8., 4.9., 18.9., 2.10., 16.10., 30.10., 13.11., 27.11., 11.12.

Koulujen loma-aikaan ja kesällä Majakkamessut ovat tauolla.

Majakan muu toiminta

Erilaisissa pienryhmissä on mahdollisuus tutustua paremmin toisiin, jakaa elämää ja pohtia miten elää kristittynä arjen keskellä. Majakan piirissä on säännöllisesti naisten ja miesten raamiksia, Majakka-iltoja, Pietari & Kalat -kuoro ja perheiden yhteisiä juttuja kuten Perheparkki. Lisäksi vuoden varrella on leirejä, Raamattuopetusta, lyhyitä koulutuksia, rukoustapahtumia ja monenlaista muuta. Katso tarkemmin tapahtumakalenterista.

Mikäli olet kiinnostunut Majakka –yhteisön toiminnasta, ota yhteyttä Majakan omaan pappiin Korven Emmiin p. 050 544 3307 (emmi.korpi@evl.fi) tai tule mukaan osallistumaan ja löytämään oma paikkasi. Olemme Majakalla sinua varten.

Lämpimästi tervetuloa mukaan porukkaan!

Majakka - Lempäälän seurakunta (lempaalanseurakunta.fi)