Duo Gröhn-Hiltulan vuodenaikajazzit kirkossa

24.1.2020 17.55

Joy Spring, Summertime, Autumn Leaves, Winter Wonderland – jazzduo Kimmo Gröhn ja Hannu Hiltula kuljettavat sunnuntain 2.2. kirkkokonsertissa kuulijat hauskasti halki neljän vuodenajan.

Notkeasti myös virsiä

Saksofonisti Kimmo Gröhnin ja pianisti Hannu Hiltulan musiikilliset polut kohtasivat keväällä 2019. Tämän kohtaamisen tuloksena muodostui kokoonpano Jazzduo Gröhn-Hiltula sekä mainio notkea kirkkokonserttikokonaisuus. Vuodenaikajazzin lisäksi Lempäälän konsertissa soivat virsisävelmät.

Kimmo Gröhn on musisoinut lukuisissa eri kokoonpanoissa tanssiyhtyeistä big bändeihin. Viimeisimmät levyt ovat Ami Aspelundin kanssa tehty Roots Up! -EP(2018) ja omaa bluesmusiikkia sisältävä levy KG and the B: All Kinds of Blues (2019).

Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

Hannu Hiltula liikkuu luontevasti musiikin tyylilajista toiseen: jazzista kansanmusiikkiin, barokista progeen. Hän soittaa useissa yhtyeissä kosketinsoitinten ja saksofonin lisäksi huilua ja nokkahuiluja. Vuodesta 2001 hän on toiminut Nousiaisten seurakunnan kanttorina.

Konsertti on kynttilänpäivänä 2. helmikuuta kello 18 alkaen Lempäälän Pyhän Birgitan kirkossa.

Kymmenen euroa maksavan ohjelman tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.