Kirkkoneuvosto

Lempäälän seurakunnan kirkkoneuvosto johtaa seurakunnan hallintoa sekä seurakunnan talouden ja omaisuuden hoitoa. Vaaleilla valittu kirkkovaltuusto valitsee neuvoston jäsenet.

Kirkkoneuvoston kokouksiin osallistuvat luottamushenkilöiden lisäksi puheenjohtajana toimiva kirkkoherra Mikko Oikarinen sekä talousjohtaja Heidi Pirttijoki.

Myös kirkkovaltuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja voivat osallistua kokouksiin.

Neuvoston apuna on taloudellinen jaosto, joka valmistelee talousasiat neuvoston käsittelyä varten.

Kirkkovaltuusto valitsee kirkkoneuvoston jäsenet järjestäytymiskokouksessaan 29.1.2019.
Kevään kokousaikataulu varmistuu siihen mennessä.

Puisia kokousnuijia pöydällä.

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto on seurakunnan ylin päättävä elin, johon jäsenet valitaan seurakuntavaaleilla joka neljäs vuosi. Viimeksi seurakuntavaalit olivat marraskuussa 2018.

Kirkkovaltuusto tekee mm. seurakunnan taloutta ja viranhaltijoita koskevat tärkeimmät päätökset, kuten toimintasuunnitelman, talousarvion ja tilinpäätöksen vahvistamisen, virkojen perustamisen ja lakkauttamisen sekä huolehtii rakennushankkeista.

Lempäälän seurakunnan kirkkovaltuustoon kuuluu 27 varsinaista jäsentä. Valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja valitaan tammikuussa 2019.

Lempäälän seurakunnan kirkkovaltuuston kokoukset pyritään pitämään kuukauden neljäntenä tiistaina alkaen kello 18. Kokoukset pidetään yleensä Lempoisten seurakuntatalossa. Kokoukset ovat avoimia yleisölle.

Kirkkovaltuuston kokoukset kevätkaudella 2019 ovat 29.1 ja 28.5.

Kirkkovaltuuston jäseniin voit tutustua Yhteystiedot-osion kautta.

kirkkoherra, rovasti

Vastaan kaikesta, mitä seurakunnassa tapahtuu. Olen virkani puolesta kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja esittelen asiat yhdessä talousjohtajan kanssa. Hänen kanssaan hoidamme myös henkilöstöasiat. Minut tapaa päivittäin virastosta ja koetan olla mukana ihmisten arjessa ja juhlassa. Seurakunnan suhteet ulospäin ovat myös vastuullani.

talousjohtaja

Työtehtäviini kuuluvat asioiden valmistelu kirkkoneuvoston ja sen taloudellisen jaoston kokouksiin, henkilöstöasiat, talouden seuranta ja siihen liittyvät sopimukset. Olen taloustoimiston sekä kiinteistöväen esimies. Parasta työssäni on kokonaisuuksien hallinta, oman työn organisointi ja työtoverit. Vapaa-aikani menee 2-vuotiaan poikani kanssa puuhaillen.