Kaikki saavat laulaa - Laululintuset aloittavat

pe 20.10. klo 14.00 – 16.00

Vanha pappila

Laululintuset on uusi matalan kynnyksen lauluryhmä. Laulamme osallistujien toivomia kappaleita. Tervetuloa mukaan! Ensimmäiset harjoitukset ovat Vanhassa pappilassa.

Kaikille laulunhaluisille tarkoitettu Laululintuset-ryhmä harjoittelee kahden viikon välein perjantaisin kello 12-14. Ryhmää vetää Sirkku Tiainen. Jos haluat, voit ottaa oman säestyssoittimen mukaan.

• Musiikki Musiikki

tiedottaja, viestinnän työalavastaava
Viestintäpalvelut

Minulle on tärkeää, että työlläni on merkitys, siksi olen töissä seurakunnassa. Suunnittelen ja toteutan seurakunnan viestintää laajasti. Huolehdin verkkosivujen tapahtumakalenterista ja etusivusta, kokoan Kirkonportti-liitteen ja kirjoitan siihen, teen mediatiedotteita, somepäivityksiä, lehti-ilmoituksia,  tiedotteita, julisteita ja esitteitä sekä valokuvaan ja kuvaan ja leikkaan videoita. Vapaalla opiskelen, luen ja käyn kulttuuririennoissa.