Ehtoollisavustajakoulutus

Lempoisten seurakuntatalo

Tilaisuuteen kutsutaan erityisesti uusia ehtoollisavustajia, mutta koulutusta suositellaan myös jo aiemmin ehtoollisavustajina toimineille.

Haluaisitko palvella ehtoollisavustajana Lempäälän seurakunnan messuissa? Tässä koulutuksessa syvennytään ehtoolliseen sekä teologiselta kannalta että käytännössä. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus saada ehtoollisenjako-oikeus (kirkkoherra myöntää) ja palvella ehtoollisavustajana seurakunnan messuissa yhdessä papin kanssa. Koulutuksessa mukana seurakunnan papit Christian Seppänen ja Emmi Korpi

Pyhän Birgitan kirkko

messu

Ehtoollisjumalanpalvelus eli messu on seurakunnan yhteinen juhla.
Messussa on rukouspalvelu eli halutessasi kanssasi rukoillaan.
Messun jälkeen on kirkkokahvit Lempoisten seurakuntatalossa (ei konfirmaatiopyhinä).

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakkamessu

Elämänmakuinen ja rento jumalanpalvelus kaiken ikäisille. Hyvää musiikkia ja arjen keskeltä nousevaa rukousta. Pienille lapsille pyhäkoulu ja alakoululaisille raamattuklubi. Rukouspalvelu ja kirkkokahvit.

Kivala-kodin iltamessu

Avoin messu Hauralassa Kivala-kodin kappelissa.