Pietari & Kalat -laululeiripäivä

Tervajärven leirikeskus

Tule mukaan Pietari & Kalat -gospelkuoroon!

Kevään ensimmäinen kokoontuminen on leiripäivä Tervajärven leirikeskuksessa.
Ilmoittaudu kanttori Pietari Korhoselle: 050 544 3346 tai etunimi.sukunimi@evl.fi.

Pietari & Kalat -gospelkuoro, Kipinät-sekakuoro

Arkiseen työpäivääni voi kuulua kuoroharjoituksia, palavereja ja musiikin suunnittelua, sovittamista, urkujen viritystä sekä sähköpostiliikenteen hoitoa. Haaveilen, että ehtisin harjoitella enemmän. Olen omalla alallani, ja parasta on huomata, miten musiikki koskettaa ihmisiä. Minulla on paras mahdollinen työnantaja: se on viime kädessä Taivaan Isä. Kirkon tärkein tehtävä on kertoa sanoin ja teoin rakastavasta Jumalasta. Musiikki välittää kristillistä uskoa, mutta lisäksi se virkistää, poistaa ahdistusta, hiljentää, luo tunnelmaa ja yhdistää. Vapaa-aikanani harrastan kuntoilua, kuten suunnistusta, lenkkeilyä ja hiihtoa. Teen myös metsätöitä.

Minna Canth kirkkokahvijuhla

Minna Canth - Kirkkokahvijuhla