Svenska klubben

Kahvila Olkkari - Olkkari

Det är alltid roligt att prata svenska med någon annan.

Svenska klubben Olkkarissa klo 13.

lähetyssihteeri, tiedottajan sijainen

lähetystyö, Kahvila Olkkari, Toivontori

Kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä on ihmisten saattaminen Jeesuksen luo, rinnalla kulkeminen ja palveleminen eri tilanteissa. Lähetystyö on kirkon ydintehtävä, jotta kaikki saisivat kuulla Jeesuksesta omalla kielellään edes kerran elämässään.

Arkisiin töihini kuuluvat Olkkari-kahvilan ja lähetyskirppis Toivontorin erilaiset tehtävät. Tärkeitä ovat myös lähetystapahtumien järjestäminen, kouluvierailut ja monimuotoinen rukoustoiminta. Kesällä olen rippileireillä, välillä kirjoittelen juttuja Kirkonporttiin.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja vapaaehtoisten kanssa toimiminen. Lempäälässä on aivan upeita vapaaehtoisia. Iloitsen ja kiitän Taivaan Isää heistä. Eräs työn tähtihetkistä on rukoilla toisten kanssa –Jumalan vastaukset yllättävät aina.

Työn vastapainoksi teen vapaaehtoistyötä viime kesänä Myanmariin perustetun lastenkodin hyväksi. Sen elämää on ilo seurata.

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoushetki kirkossa

Aamurukouksista virtaa päivään!

Kahvila Olkkari - Olkkari

Tsemppi Cafe

Tsemppi Cafe - Alustuksia ja keskustelua mielenterveyden ja mielen hyvinvoinnin teemoista joka toinen tiistai klo 14 Kahvila Olkkarissa.

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoushetki kirkossa