Guyz/Girlz

Tervajärven leirikeskus

Nuorten miesten ja naisten sauna ja keskustelupiiri erikseen Terviksellä torstaisin klo 18

Saunaa ja yhteistä jakamista sekä iltapalaa nuorten miesten ja naisten kesken. Kokoonnutaan terviksellä erikseen. Lisätietoja: Tatu Leijo

nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset

Arkityöhöni kuuluu nuorten ja nuorten aikuisten kohtaamista ja sielunhoitoa sekä kasvotusten että somessa. Tapaan nuoria raamiksissa, nuortenilloissa ja leirillä sekä retkillä. Kirkon työn kautta nuori voi löytää elämälleen arvon ja tarkoituksen. Harrastan reissaamista ja pyrin käymään aina uusissa maissa.

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoushetki kirkossa

Aamurukouksista virtaa päivään!

Vanha pappila

Voimaa arkeen -vertaistukiryhmä

Voimaa arkeen -vertaistukiryhmä masennuksen kanssa kamppaileville äideille Vanhassa Pappilassa joka toinen tiistai klo 10.

Kahvila Olkkari - Olkkari

Tsemppi Cafe

Tsemppi Cafe - Alustuksia ja keskustelua mielenterveyden ja mielen hyvinvoinnin teemoista joka toinen tiistai klo 14 Kahvila Olkkarissa.