I'll be Bach - Urkumusiikin klassikoita ja leffamusiikin helmiä

Pyhän Birgitan kirkko

Urkukonsertti, Esa Toivola, urut

Miltä kuulostaa uruilla soitettuina esim. Star Wars, Terminator ja Star Trek -elokuvien tunnusmusiikit? Entä legendaarinen "The Final Countdown" yhdistettynä J.S.Bachin d-molli Toccataan ja fuugaan?
Ohjelma 10/5 euroa yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Pietari & Kalat -gospelkuoro, Kipinät-sekakuoro

Arkiseen työpäivääni voi kuulua kuoroharjoituksia, palavereja ja musiikin suunnittelua, sovittamista, urkujen viritystä sekä sähköpostiliikenteen hoitoa. Haaveilen, että ehtisin harjoitella enemmän. Olen omalla alallani, ja parasta on huomata, miten musiikki koskettaa ihmisiä. Minulla on paras mahdollinen työnantaja: se on viime kädessä Taivaan Isä. Kirkon tärkein tehtävä on kertoa sanoin ja teoin rakastavasta Jumalasta. Musiikki välittää kristillistä uskoa, mutta lisäksi se virkistää, poistaa ahdistusta, hiljentää, luo tunnelmaa ja yhdistää. Vapaa-aikanani harrastan kuntoilua, kuten suunnistusta, lenkkeilyä ja hiihtoa. Teen myös metsätöitä.

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoushetki kirkossa

Aamurukouksista virtaa päivään!

Vanha pappila

Voimaa arkeen -vertaistukiryhmä

Voimaa arkeen -vertaistukiryhmä masennuksen kanssa kamppaileville äideille Vanhassa Pappilassa joka toinen tiistai klo 10.

Kahvila Olkkari - Olkkari

Tsemppi Cafe

Tsemppi Cafe - Alustuksia ja keskustelua mielenterveyden ja mielen hyvinvoinnin teemoista joka toinen tiistai klo 14 Kahvila Olkkarissa.