I'll be Bach - Urkumusiikin klassikoita ja leffamusiikin helmiä

Pyhän Birgitan kirkko

Urkukonsertti, Esa Toivola, urut

Miltä kuulostaa uruilla soitettuina esim. Star Wars, Terminator ja Star Trek -elokuvien tunnusmusiikit? Entä legendaarinen "The Final Countdown" yhdistettynä J.S.Bachin d-molli Toccataan ja fuugaan?
Ohjelma 10/5 euroa yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Pietari & Kalat -gospelkuoro, Kipinät-sekakuoro

Arkiseen työpäivääni voi kuulua kuoroharjoituksia, palavereja ja musiikin suunnittelua, sovittamista, urkujen viritystä sekä sähköpostiliikenteen hoitoa. Haaveilen, että ehtisin harjoitella enemmän. Olen omalla alallani, ja parasta on huomata, miten musiikki koskettaa ihmisiä. Minulla on paras mahdollinen työnantaja: se on viime kädessä Taivaan Isä. Kirkon tärkein tehtävä on kertoa sanoin ja teoin rakastavasta Jumalasta. Musiikki välittää kristillistä uskoa, mutta lisäksi se virkistää, poistaa ahdistusta, hiljentää, luo tunnelmaa ja yhdistää. Vapaa-aikanani harrastan kuntoilua, kuten suunnistusta, lenkkeilyä ja hiihtoa. Teen myös metsätöitä.

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoushetki kirkossa

Aamurukouksista virtaa päivään!

Tervajärven leirikeskus

Guyz/Girlz

Nuorten miesten ja naisten sauna ja keskustelupiiri erikseen Terviksellä torstaisin klo 18

Hope

ISKO3

Vaativaan ryhmänjohtamiseen valmentava koulutus. Antaa yli 18-vuotiaille mahdollisuuden toimia isoisona ripareilla.