Raamattu- ja lähetysilta

Lempoisten seurakuntatalo

Armoa ON!

Monia painaa tänä päivänä pärjäämisen pakko. Elämme maailmassa ja yhteiskunnassa, jossa ihmisiltä vaaditaan paljon, niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Monien vaatimusten paineessa elämän taakkana ovat myös ahdistus, pelko tulevasta ja syvä yksinäisyyden kokemus. Näkeekö kukaan ihmisen hädän? Onko joku, joka voisi auttaa ja päästää taakkojen alta? Vaikka Jumala?

Illan raamattuopetuksesta vastaa Teijo Peltola, Suomen ev.lut. Kansanlähetyksen apulaislähetysjohtaja.
Opetuksen jälkeen on aika juoda kahvit ja morjestella paikalle tulleita ihmisiä.
Kahvien jälkeen on vielä iltatilaisuus, josta vastaavat Teijo Peltola ja Ilkka Päiväsaari.
Illassa on luvassa musiikkia, henkilökohtaista jakamista Jumalan kohtaamisesta sekä ajankohtaisia näkökulmia ja kertomuksia lähetystyön maailmasta.

Tule mukaan joukkoon kuuntelemaan, olemaan, levähtämään ja löytämään jotain uutta. Armoa on, koska Jumala on. Odotamme juuri sinua. Lämpimästi tervetuloa!

Armoa ON! - raamattu- ja lähetysiltojen sarjan järjestävät yhteistyössä Lempäälän seurakunta sekä Kansanlähetys, Häme

yhteistyössä Kansanlähetys, Häme

seurakuntapastori, lähetystyö

Lähetystyössä on kysymys kutsusta ottaa uskon kautta vastaan Jumalan rakkautta ja sen jälkeen välittää tätä rakkautta toisille ihmisille sanoilla ja teoilla.

Työni lähetyspappina on monipuolista, mielekästä ja ajoittain ruuhkaista. Tällä hetkellä valmistelen lasten ja nuorten lähetyssafaria, tapaan seurakuntalaisia, hoidan yhteyksiä lähetysjärjestöihin päin, tilastoin menneitä tapahtumia ja suunnittelen tulevaa.

Viikonloppuisin teen toimituksia ja messuja. On hienoa tavata ihmisiä ja jakaa hengellisiä asioita. Minua koskettaa syntymän ilon ja kuoleman surun äärellä oleminen. On palkitsevaa, kun vaikeuksien ja kamppailujen jälkeen joku ihminen löytää avun ja toivon.

Kiireen vastapainoiksi vapaa-aikana lorvailen kotona, lueskelen tai käyn päiväleffassa. Nautin lasten kanssa leikkimisestä ja liikennevälineissä matkustamisesta. Ja aina on hyvä olla valmiina hyppäämään elämässä spontaanisti esiin putkahtavaan seikkailuun!

Lastusten lähetyspiiri

Lähetyspiiri avaa ikkunoita maailmalle.

Lempoisten seurakuntatalo

Lempoisten lähetyspiiri

Lähetyspiiri on avoin ikkuna maailmalle.