Raamattu - ja lähetysilta

Toivoa ON!

Elämme informaation keskellä 24/7. Uutiset täyttyvät taloudellisista, ekologisista, humanitaarisista ja maailmanpoliittisista uhkakuvista. Samalla oman elämän asiat voivat olla solmussa ja ahdistaa. Miten meidän oikein tässä elämässä käy? Miten löytää uudelleen luottamus elämään ja usko siihen että asiat järjestyvät? Voisiko joku auttaa, vaikka Jumala?

Illan raamattuopetuksesta vastaa Ilkka Rytilahti, raamattukouluttuja Kansanlähetyksestä.
Opetuksen jälkeen on aika juoda kahvit ja morjestella paikalle tulleita ihmisiä.
Kahvien jälkeen on vielä iltatilaisuus, josta vastaavat Ilkka Rytilahti ja Salla Kurppa-Silva.
Illassa on luvassa musiikkia, henkilökohtaista jakamista Jumalan kohtaamisesta sekä ajankohtaisia näkökulmia ja kertomuksia lähetystyön maailmasta.

Tule mukaan joukkoon kuuntelemaan, olemaan, levähtämään ja löytämään jotain uutta. Toivoa on, koska Jumala on. Odotamme juuri sinua. Lämpimästi tervetuloa!

Armoa ON! - raamattu- ja lähetysiltojen sarjan järjestävät yhteistyössä Lempäälän seurakunta sekä Kansanlähetys, Häme

yhteistyössä Kansanlähetys, Häme

seurakuntapastori, lähetystyö

Lähetystyössä on kysymys kutsusta ottaa uskon kautta vastaan Jumalan rakkautta ja sen jälkeen välittää tätä rakkautta toisille ihmisille sanoilla ja teoilla.

Työni lähetyspappina on monipuolista, mielekästä ja ajoittain ruuhkaista. Tällä hetkellä valmistelen lasten ja nuorten lähetyssafaria, tapaan seurakuntalaisia, hoidan yhteyksiä lähetysjärjestöihin päin, tilastoin menneitä tapahtumia ja suunnittelen tulevaa.

Viikonloppuisin teen toimituksia ja messuja. On hienoa tavata ihmisiä ja jakaa hengellisiä asioita. Minua koskettaa syntymän ilon ja kuoleman surun äärellä oleminen. On palkitsevaa, kun vaikeuksien ja kamppailujen jälkeen joku ihminen löytää avun ja toivon.

Kiireen vastapainoiksi vapaa-aikana lorvailen kotona, lueskelen tai käyn päiväleffassa. Nautin lasten kanssa leikkimisestä ja liikennevälineissä matkustamisesta. Ja aina on hyvä olla valmiina hyppäämään elämässä spontaanisti esiin putkahtavaan seikkailuun!

Avoin raamattupiiri

Tervetuloa syventymään Sanan äärelle!

Lempoisten lähetyspiiri

Lähetyspiiri on avoin ikkuna maailmalle.

Lastusten lähetyspiiri

Lähetyspiiri avaa ikkunoita maailmalle.