Raamattu- ja lähetysilta

Hyvyyttä ON!

Ympäröivän maailman välinpitämättömyyteen, itsekkyyteen ja pahansuopuuteen on helppoa jäädä kiinni. Itsekkään ei ole kaikesta maailman vääryydestä osaton. Ilman hyvyyttä ja rakkautta emme jaksa elää. Vieläkö tässä maailmassa löytyy niitä jotka haluavat ja tekevät toisille hyvää vai joko se trendi meni jo? Voiko Jumala kääntää pahan hyväksi? Mitä Jumalan hyvyys on?

Illan raamattuopetuksesta vastaa Emmi Korpi, Lempäälän seurakunnan pastori.
Opetuksen jälkeen on aika juoda kahvit ja morjestella paikalle tulleita ihmisiä.
Kahvien jälkeen on vielä iltatilaisuus, jossa joukko maahanmuuttajaopiskelijoita kertovat pitkästä matkasta Suomeen ja kristityiksi. Opiskelijoiden mukana paikalla on myös Juhani Mäkilä. Illassa on luvassa musiikkia sekä koskettavia tarinoita ihmisten elämästä ja Jumalan hyvyydestä.

Tule mukaan joukkoon kuuntelemaan, olemaan, levähtämään ja löytämään jotain uutta. Hyvyyttä on, koska Jumala on. Odotamme juuri sinua. Lämpimästi tervetuloa!

Armoa ON! - raamattu- ja lähetysiltojen sarjan järjestävät yhteistyössä Lempäälän seurakunta sekä Kansanlähetys, Häme

yhteistyössä kansanlähetys, Häme

Avoin raamattupiiri

Tervetuloa syventymään Sanan äärelle!

Lempoisten lähetyspiiri

Lähetyspiiri on avoin ikkuna maailmalle.

Lastusten lähetyspiiri

Lähetyspiiri avaa ikkunoita maailmalle.