Messu ja Opettajien Lähetysliiton (OLL) kirkkopyhä

Pyhän Birgitan kirkko

Tervetuloa Pyhän Birgitan kirkkoon Sanan ja sakramentin äärelle!

Tervetuloa keväiseen messuun! Tämä sunnuntai on kirkkovuodessa toinen paastonajan sunnuntai. Jeesus opetti ihmisiä rukouksen ja uskon voimasta. Evankeliumitekstissä kerrotaan yhdestä Jeesuksen kohtaamisesta: "Silloin Jeesus sanoi hänelle: 'Suuri on sinun uskosi, nainen. Tapahtukoon niin kuin tahdot.'"

Messussa vietämme Opettajien Lähetysliiton kirkkopyhää. Opettajien Lähetysliiton tarkoituksena on tukea lähetystyöhön lähteviä opettajia ja kasvatusalan asiantuntijoita. Järjestö tukee myös erilaisia kasvatusalan hankkeita ulkomailla ja lähetys- ja globaalikasvatustyötä tekeviä opettajia Suomessa. Tampereen Harjun seurakunnan pastori Tuija-Riitta Heiskanen saarnaa. Pietari ja Kalat -kuoro on mukana messussa. Liturgina on Leena Sorsa ja suntiona Krista Lindqvist.

Pyhän Birgitan kirkko

messu

Ehtoollisjumalanpalvelus eli messu on seurakunnan yhteinen juhla.
Messussa on rukouspalvelu eli halutessasi kanssasi rukoillaan.
Messun jälkeen on kirkkokahvit Lempoisten seurakuntatalossa (ei konfirmaatiopyhinä).

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakkamessu

Elämänmakuinen ja rento jumalanpalvelus kaiken ikäisille. Hyvää musiikkia ja arjen keskeltä nousevaa rukousta. Pienille lapsille pyhäkoulu ja alakoululaisille raamattuklubi. Rukouspalvelu ja kirkkokahvit.

Kivala-kodin iltamessu

Avoin messu Hauralassa Kivala-kodin kappelissa.