Tommi Kaleniuksen ja Ninni Poijärven Matkalauluja-konsertti

Pyhän Birgitan kirkko

Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi tekevät Matkalauluja-konsertteja Suomen Lähetysseuran 150-vuotisjuhlavuoden merkeissä. Ohjelma 10 e.
Kahden lauluntekijän Namibiaan tekemän matkan pohjalta syntynyt kokonaisuus on matkakertomus, jonka keskiössä on toivo lähimmäisyyden ja hyvän tekemisen ja auttamistyön merkityksestä.

Tommi Kaleniuksen ja Ninni Poijärven Matkalauluja-kiertue tuo kirkkoihin mielenkiintoisen illan, jossa yhdistyvät tarinankerronta ja laulut, joita kuullaan sekä suomeksi että englanniksi. Klassikoiden lisäksi illassa kuullaan lauluntekijöiden omaa tuotantoa.

Tommi Kalenius on laulaja ja lauluntekijä, joka on julkaissut neljä sooloalbumia ja tehnyt musiikkia myös muille kotimaisille artisteille. Ninni Poijärvi on laulaja ja lauluntekijä, joka niin ikään on julkaissut neljä sooloalbumia ja esiintynyt muusikkona monien kotimaisten artistien, kuten J. Karjalaisen ja Edu Kettusen taustalla. Hän on ollut myös perustamassa Club for Five -yhtyettä. Ninni tunnetaan roots-musiikin osaajana, joka on Suomen lisäksi esiintynyt useaan otteeseen myös ulkomailla.

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoushetki kirkossa

Aamurukouksista virtaa päivään!

Tervajärven leirikeskus

Guyz/Girlz

Nuorten miesten ja naisten sauna ja keskustelupiiri erikseen Terviksellä torstaisin klo 18

Hope

ISKO3

Vaativaan ryhmänjohtamiseen valmentava koulutus. Antaa yli 18-vuotiaille mahdollisuuden toimia isoisona ripareilla.