Minna Canth kirkkokahvijuhla

Kirkkokahvijuhla

Tuula Hyyrö kertoo Minna Canthin henkilöhistoriasta, musiikkia ja draamaa. Savolaiset tarjoilut kirkkokahvilla. Vapaa pääsy.

kanttori, dir.cant.

Musiikin työalajohtaja.

Työhöni kuuluu suunnittelupalavereja, työkokouksia sekä konserttijärjestelyjä sähköpostin välityksellä että kasvokkain. Juuri nyt on meneillään reformaation merkkivuoden järjestely. Parasta työssäni ovat ”asiakkaat” eli seurakuntalaiset sekä upeat työkaverit. Musiikki kuuluu kaikenlaisiin juhliin, vierailemme myös kouluissa ja laitoksissa. Esimerkiksi hautajaiskulttuuri kaikkinensa on hieno kirkon kokonaisuus, jossa seurakunta tulee tueksi vaikeassa elämäntilanteessa. Me kanttorit olemme tässä mukana. Vapaa-aikanani matkustelen, opiskelen kieliä ja harrastan hyötyliikuntaa. Pidän myös kotona puuhailusta ja käyn mielelläni taidemuseoissa.