Minna Canth kirkkokahvijuhla

Lempoisten seurakuntatalo

Minna Canth - Kirkkokahvijuhla

Kirkkokahvilla Tuula Hyyrön kirjoittama kuvaelma Minna Canthin henkilöhistoriasta, Minnan roolissa Annikki Mäki-Haavisto-Hatakka, toimittajan roolissa Christian Seppänen, musiikkia esittävät Klaarat, Eira Ruonavaara, viulu ja Kaisa Naukkarinen. Savolaiset tarjoilut. Vapaa pääsy.

johtava kanttori, dir.cant.

Työhöni kuuluu suunnittelupalavereja, työkokouksia sekä konserttijärjestelyjä sähköpostin välityksellä että kasvokkain. Juuri nyt on meneillään reformaation merkkivuoden järjestely. Parasta työssäni ovat ”asiakkaat” eli seurakuntalaiset sekä upeat työkaverit. Musiikki kuuluu kaikenlaisiin juhliin, vierailemme myös kouluissa ja laitoksissa. Esimerkiksi hautajaiskulttuuri kaikkinensa on hieno kirkon kokonaisuus, jossa seurakunta tulee tueksi vaikeassa elämäntilanteessa. Me kanttorit olemme tässä mukana. Vapaa-aikanani matkustelen, opiskelen kieliä ja harrastan hyötyliikuntaa. Pidän myös kotona puuhailusta ja käyn mielelläni taidemuseoissa.