Lempoisten lähetyspiiri

Lempoisten seurakuntatalo

Lähetyspiiri on avoin ikkuna maailmalle.

Lempoisten lähetyspiiri srk-talossa klo 14.

lähetyssihteeri, tiedottajan sijainen

lähetystyö, Kahvila Olkkari, Toivontori

Kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä on ihmisten saattaminen Jeesuksen luo, rinnalla kulkeminen ja palveleminen eri tilanteissa. Lähetystyö on kirkon ydintehtävä, jotta kaikki saisivat kuulla Jeesuksesta omalla kielellään edes kerran elämässään.

Arkisiin töihini kuuluvat Olkkari-kahvilan ja lähetyskirppis Toivontorin erilaiset tehtävät. Tärkeitä ovat myös lähetystapahtumien järjestäminen, kouluvierailut ja monimuotoinen rukoustoiminta. Kesällä olen rippileireillä, välillä kirjoittelen juttuja Kirkonporttiin.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja vapaaehtoisten kanssa toimiminen. Lempäälässä on aivan upeita vapaaehtoisia. Iloitsen ja kiitän Taivaan Isää heistä. Eräs työn tähtihetkistä on rukoilla toisten kanssa –Jumalan vastaukset yllättävät aina.

Työn vastapainoksi teen vapaaehtoistyötä viime kesänä Myanmariin perustetun lastenkodin hyväksi. Sen elämää on ilo seurata.

Kahvila Olkkari - Olkkari

Olkkarin munkkikahvila

Olkkarissa voi pienellä tehdä hyvää.

Kahvila Olkkari - Olkkari

Olkkarin vohvelikahvila

Olkkarissa pienellä voi tehdä hyvää.

Lempoisten seurakuntatalo

Lempoisten lähetyspiiri

Lähetyspiiri on avoin ikkuna maailmalle.