Guyz/Girlz

Tervajärven leirikeskus

Nuorten miesten ja naisten sauna ja keskustelupiiri erikseen Terviksellä torstaisin klo 18

Saunaa ja yhteistä jakamista sekä iltapalaa nuorten miesten ja naisten kesken. Kokoonnutaan terviksellä erikseen. Lisätietoja: Tatu Leijo

nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset

Arkityöhöni kuuluu nuorten ja nuorten aikuisten kohtaamista ja sielunhoitoa sekä kasvotusten että somessa. Tapaan nuoria raamiksissa, nuortenilloissa ja leirillä sekä retkillä. Kirkon työn kautta nuori voi löytää elämälleen arvon ja tarkoituksen. Harrastan reissaamista ja pyrin käymään aina uusissa maissa.

Vanha pappila

Naisten kesäsauna pappilassa

Naisten kesäsauna lämpiää Vanhan pappilan tunnelmallisessa rantasaunassa joka tiistai kello 18 alkaen. Löylyaikaa on kello yhdeksään asti.

Pyhän Birgitan kirkko

Hautausmaakierros kirkkohautausmaalla

Kesällä on kolme kierrosta: 18.6., 9.7. ja 13.8. kello 18-20. Lähtö Kirkkotorin puoleiselta portilta. Kierros on osallistujille ilmainen.

Hakkari - Hope nuorisotilat

Raamis