Club For Five: Hiljainen hetki -konsertti

Pyhän Birgitan kirkko

Lauluyhtye Club For Fiven Hiljainen Hetki -kirkkokonsertti antaa mahdollisuuden rauhoittua ja hiljentyä kuulemaan yhtyeen kokoamaa ja sovittamaa akustista ohjelmistoa, joka sisältää suomalaisille tuttuja virsiä, hengellisiä lauluja ja muuta kirkkoon sopivaa laulumusiikkia. Keskeinen ajatus on hiljentymisessä sekä rauhan ja toivon näkökulmassa. Liput ennakkoon 22,50 € osoitteesta www.lippu.fi .

"Nämä laulut, joista idea tähän hiljentymisen hetkeen tuli, ovat olleet mukanani jo lapsuudestani. Muistan tunnelmia istuessani penkissä kuunnellen näitä melodioita ja niiden synnyttämän turvallisuuden ja hyvänolon tunteen. Tämä tunne oli sellainen, jonka haluan jakaa ja toivon kuulijankin saavan viettäessään tämän hetken näiden sävelten ja sanojen kanssa", yhtyeen bassolaulaja Tuukka Haapaniemi kertoo.

Club For Five tunnetaan monien vuosien ajalta pitkälti kevyen rytmimusiikin esittäjänä. Runsaat kolme vuotta sitten yhtye päätti kuitenkin debytoida muun keikkailunsa lomassa kaikessa hiljaisuudessa uuden akustisen konserttiohjelman. Mikrofonit ja kaiuttimet saivat jäädä lepäämään, kun laulajat päästivät äänensä puhtaina valloilleen kirkon holveihin. Hiljainen hetki toi yhtyeestä esille aivan ennennäkemättömiä puolia ja uudenlaisen, klassisemman ja kuulaan soinnin ja ohjelmisto sai loistavan vastaanoton yllättyneeltä yleisöltä.

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoushetki kirkossa

Aamurukouksista virtaa päivään!

Kahvila Olkkari - Olkkari

Rukouksen majatalo

Tule ja tuo omat rukousaiheesi - meillä on rukouksia kuuleva Jumala.

Eläkeikäisten retkipäivä

Eläkeikäisten päiväpiirien kevätretki