Svenska klubben

Kahvila Olkkari - Olkkari

Det är alltid roligt att prata svenska med någon annan.

Svenska klubben Olkkarissa klo 13.

lähetyssihteeri, tiedottajan sijainen

Lähetystyö, Kahvila Olkkari, Toivontori. Viestinnässä päivä viikossa (ma).

Kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä on ihmisten saattaminen Jeesuksen luo, rinnalla kulkeminen ja palveleminen eri tilanteissa. Lähetystyö on kirkon ydintehtävä, jotta kaikki saisivat kuulla Jeesuksesta omalla kielellään edes kerran elämässään.

Arkisiin töihini kuuluvat Olkkari-kahvilan ja lähetyskirppis Toivontorin erilaiset tehtävät. Tärkeitä ovat myös lähetystapahtumien järjestäminen, kouluvierailut ja monimuotoinen rukoustoiminta. Kesällä olen rippileireillä, välillä kirjoittelen juttuja Kirkonporttiin.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja vapaaehtoisten kanssa toimiminen. Lempäälässä on aivan upeita vapaaehtoisia. Iloitsen ja kiitän Taivaan Isää heistä. Eräs työn tähtihetkistä on rukoilla toisten kanssa –Jumalan vastaukset yllättävät aina.

Työn vastapainoksi teen vapaaehtoistyötä viime kesänä Myanmariin perustetun lastenkodin hyväksi. Sen elämää on ilo seurata.

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoushetki kirkossa

Aamurukouksista virtaa päivään!

Vanha pappila

Naisten kesäsauna pappilassa

Naisten kesäsauna lämpiää Vanhan pappilan tunnelmallisessa rantasaunassa joka tiistai kello 18 alkaen. Löylyaikaa on kello yhdeksään asti.

Pyhän Birgitan kirkko

Hautausmaakierros kirkkohautausmaalla

Kesällä on kolme kierrosta: 18.6., 9.7. ja 13.8. kello 18-20. Lähtö Kirkkotorin puoleiselta portilta. Kierros on osallistujille ilmainen.