Rukouksen majatalo

Kahvila Olkkari - Olkkari

Tule ja tuo omat rukousaiheesi - meillä on rukouksia kuuleva Jumala.

Rukouksen majatalo Olkkarissa klo 18.30.

lähetyssihteeri, tiedottajan sijainen

lähetystyö, Kahvila Olkkari, Toivontori

Kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä on ihmisten saattaminen Jeesuksen luo, rinnalla kulkeminen ja palveleminen eri tilanteissa. Lähetystyö on kirkon ydintehtävä, jotta kaikki saisivat kuulla Jeesuksesta omalla kielellään edes kerran elämässään.

Arkisiin töihini kuuluvat Olkkari-kahvilan ja lähetyskirppis Toivontorin erilaiset tehtävät. Tärkeitä ovat myös lähetystapahtumien järjestäminen, kouluvierailut ja monimuotoinen rukoustoiminta. Kesällä olen rippileireillä, välillä kirjoittelen juttuja Kirkonporttiin.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja vapaaehtoisten kanssa toimiminen. Lempäälässä on aivan upeita vapaaehtoisia. Iloitsen ja kiitän Taivaan Isää heistä. Eräs työn tähtihetkistä on rukoilla toisten kanssa –Jumalan vastaukset yllättävät aina.

Työn vastapainoksi teen vapaaehtoistyötä viime kesänä Myanmariin perustetun lastenkodin hyväksi. Sen elämää on ilo seurata.

Pyhän Birgitan kirkko

messu

Ehtoollisjumalanpalvelus eli messu on seurakunnan yhteinen juhla.
Messussa on rukouspalvelu eli halutessasi kanssasi rukoillaan.
Messun jälkeen on kirkkokahvit Lempoisten seurakuntatalossa (ei konfirmaatiopyhinä).

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakkamessu

Elämänmakuinen ja rento jumalanpalvelus kaiken ikäisille. Hyvää musiikkia ja arjen keskeltä nousevaa rukousta. Pienille lapsille pyhäkoulu ja alakoululaisille raamattuklubi. Rukouspalvelu ja kirkkokahvit.

Kivala-kodin iltamessu

Avoin messu Hauralassa Kivala-kodin kappelissa.