Guyz/Girlz

Tervajärven leirikeskus

Nuorten miesten ja naisten sauna ja keskustelupiiri erikseen Terviksellä torstaisin klo 18

Saunaa ja yhteistä jakamista sekä iltapalaa nuorten miesten ja naisten kesken. Kokoonnutaan terviksellä erikseen. Lisätietoja: Tatu Leijo

nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset

Arkityöhöni kuuluu nuorten ja nuorten aikuisten kohtaamista ja sielunhoitoa sekä kasvotusten että somessa. Tapaan nuoria raamiksissa, nuortenilloissa ja leirillä sekä retkillä. Kirkon työn kautta nuori voi löytää elämälleen arvon ja tarkoituksen. Harrastan reissaamista ja pyrin käymään aina uusissa maissa.

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoushetki kirkossa

Aamurukouksista virtaa päivään!

Tervajärven leirikeskus

Guyz/Girlz

Hope

ISKO3

Vaativaan ryhmänjohtamiseen valmentava koulutus. Antaa yli 18-vuotiaille mahdollisuuden toimia isoisona ripareilla.