Pieni Passio

Pieni Passio Pyhän Birgitan kirkko

Jeesuksen kärsimystie lauluin

Pieni passio kuvaa koruttomasti ja yksinkertaisesti musiikin keinoin kärsimyshistorian. Passio etenee lauluin, joihin saadaan vaihtelua yksinlaulu- ja kuoro-osuuksia vuorottelemalla.

säv. Samuel Ahtiainen
san. Mirjam Saarela Markuksen evankeliumin mukaan
sov. Jussi Tamminen

Pienen Passion esittävät Laulun Siivin -kuoro Valkeakoskelta, joht Samuel Ahtiainen, Juuso Horelli piano ja Saara Tamminen viulu.
Vapaa pääsy ja ilmainen ohjelma.

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakan starttiryhmä

Avoin ryhmä ihan jokaiselle. Jos joku seuraavista kysymyksistä pyörii mielessäsi: Mikä Majakka oikein on? Keitä täällä on? Onko tämä minun paikkani? Voiko täällä tutustua paremmin toisiin? Mitkä ovat Majakan arvot? Tai oikeastaan kysymyksesi voi olla mikä tahansa ja olet tervetullut mukaan.
Maanantaisin klo 18-20 Majakan takkahuoneessa 28.8. / 11.9. / 9.10. / 23.10. Lisätietoja Saartilan Katrilta, 040 729 50 86.

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoushetki kirkossa