Kiirastorstain ehtoollinen

Kiirastorstain ehtoollinen Pyhän Birgitan kirkko

Kiirastorstaina muistelemme opetuslasten viimeistä ateriaa yhdessä Jeesuksen kanssa. Ateria saa uuden merkityksen - ehtoollisessa meille jaetaan Jeesuksen ansaitsemat pelastuksen lahjat, siksi ehtoollista on kutsuttu "kuolemattomuuden lääkkeeksi". Puolenpäivän messu on lyhyt, mutta sisältörikas etappi matkalla kohti pääsiäistä.

Pyhäpäivä: Kiirastorstai
Kirkko - Kirkkosali
Liturgi: Matti Vehviläinen
Saarnaaja: Matti Vehviläinen
Kanttori: Pietari Korhonen
Suntio: Erja Moilanen
Musiikkiryhmä: Klaarat-kuoro

Kahvila Olkkari - Olkkari

Rukouksen majatalo

Tule ja tuo omat rukousaiheesi - meillä on rukouksia kuuleva Jumala.

Pyhän Birgitan kirkko

Messu ja Lempäälän marttojen kirkkokahvit

Pyhäpäivä: 5. sunnuntai pääsiäisestä

Pyhän Birgitan kirkko

Helatorstain messu

Kesän kynnyksellä juhlimme helatorstaita, Kristuksen taivaaseenastumisen päivää. On kulunut neljäkymmentä päivää pääsiäisestä. Olet lämpimästi tervetullut messuun!

"Galilean miehet, mitä te siinä seisotte katselemassa taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teidän luotanne taivaaseen, tulee kerran takaisin, samalla tavoin kuin näitte hänen taivaaseen menevän." (Ap.t. 1:11)