Guyz/Girlz

Tervajärven leirikeskus

Nuorten miesten ja naisten sauna ja keskustelupiiri erikseen Terviksellä torstaisin klo 18

Saunaa ja yhteistä jakamista sekä iltapalaa nuorten miesten ja naisten kesken. Kokoonnutaan terviksellä erikseen. Lisätietoja: Tatu Leijo

nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset

Arkityöhöni kuuluu nuorten ja nuorten aikuisten kohtaamista ja sielunhoitoa sekä kasvotusten että somessa. Tapaan nuoria raamiksissa, nuortenilloissa ja leirillä sekä retkillä. Kirkon työn kautta nuori voi löytää elämälleen arvon ja tarkoituksen. Harrastan reissaamista ja pyrin käymään aina uusissa maissa.

Lähetyskirppis Toivontori avoinna

Laitetaan hyvä kiertämään... täällä on senteillekin käyttöä.

Pyhän Birgitan kirkko

Messu

Kesämökkiläisten kirkkoon kutsutaan erityisesti kesäasukkaita, mutta kaikki ovat tervetulleita valoisaan kesäkirkkoon.
Messun jälkeen on kirkkokahvit seurakuntatalossa. Pienessä juhlahetkessä Juhani Laurila soittaa suomalaisia pianosävellyksiä ja kirjailija
Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa. Lämpimästi tervetuloa!