Äitienpäiväkonsertti, Petri Laaksonen

Äitienpäiväkonsertti, Petri Laaksonen Pyhän Birgitan kirkko

Äitienpäiväkonsertissa esiintyvät Petri Laaksonen, laulu & piano, Mari Kätkä, harmonikka ja laulu sekä Make Perttilä, kitara j& laulu.
Ohjelman hinta on 15 euroa.

Äitienpäiväkonsertin järjestävät Lions Kipinät sekä Lempäälän seurakunta.

Pyhän Birgitan kirkko

Messu

Kaatuneitten muistopäivän juhlamessu. Pappina Manta Jutila ja kanttorina Pietari Korhonen, musiikissa Kipinät-kuoro. Messun suntiona on Krista Lindqvist.
Messun jälkeen jatkuu kaatuneitten muistopäivän vietto seppeltenlaskulla sankarihaudoille.
Kolehti: Evankelioimistyöhön ja teologiseen koulutukseen Suomen Lähetysseuran kautta.

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakkamessu

Elämänmakuinen ja rento jumalanpalvelus kaiken ikäisille. Hyvää musiikkia ja arjen keskeltä nousevaa rukousta. Pienille lapsille pyhäkoulu ja alakoululaisille raamattuklubi. Rukouspalvelu ja kirkkokahvit.

Nimet hautakivissä -kierros sankarihautausmaalla

Kierros on kunnianosoitus lempääläläisille sankarivainajille. Kierroksia on kaksi: 19.5. ja 4.6. kello 18-20.
Hannu Tapola esittelee Lempäälän sankarihautausmaalla noin 30 lempääläläistä, vuosina 1939-1945 kuollutta sankarivainajaa heidän elämäntarinoidensa kautta.