ke 15.5. kello 18.30

Ruusuikkunan väreissä - kanttorikonsertti ja avoin keskustelutilaisuus musiikkitoiminnasta Pyhän Birgitan kirkko

Mielessä Pariisin Notre Dame. Pieni kanttorikonsertti ja kaikille avoin keskustelutilaisuus seurakunnan musiikkitoiminnasta, vapaa pääsy.

Mielessä Pariisin Notre Dame
- uusia hengellisiä lauluja ja ranskalaisvaikutteista urkumusiikkia.
Kanttorit Terhi-Tuulia Keränen, Pietari Korhonen ja Kaisa Naukkarinen esiintyvät.

Ohjelmassa muiden muassa Jean Sibeliuksen Valse Triste, Gert van Hoefin
Fantasie en toccata over gezang 161 "Heer U bent mijn leven" ja Arjan Breukhovenin Jo joutui armas aika.
Vapaa pääsy.

Pyhän Birgitan kirkko

Messu

Kesämökkiläisten kirkkoon kutsutaan erityisesti kesäasukkaita, mutta kaikki ovat tervetulleita valoisaan kesäkirkkoon.
Messun jälkeen on kirkkokahvit seurakuntatalossa. Pienessä juhlahetkessä Juhani Laurila soittaa suomalaisia pianosävellyksiä ja kirjailija
Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa. Lämpimästi tervetuloa!

Lempoisten seurakuntatalo

Kesäinen kirkkokahvijuhla

Kesäjuhla kesämökkiläisten kirkon päätteeksi Lempoisten seurakuntatalossa. Juhani Laurila soittaa suomalaista pianomusiikkia ja kirjailija Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa.Tervetuloa valoisaan kesähetkeen!

Lähetyskirppis Toivontori avoinna

Laitetaan hyvä kiertämään... täällä on senteillekin käyttöä.