ke 15.5. kello 18.30

Ruusuikkunan väreissä - kanttorikonsertti ja avoin keskustelutilaisuus musiikkitoiminnasta Pyhän Birgitan kirkko

Mielessä Pariisin Notre Dame. Pieni kanttorikonsertti ja kaikille avoin keskustelutilaisuus seurakunnan musiikkitoiminnasta, vapaa pääsy.

Mielessä Pariisin Notre Dame
- uusia hengellisiä lauluja ja ranskalaisvaikutteista urkumusiikkia.
Kanttorit Terhi-Tuulia Keränen, Pietari Korhonen ja Kaisa Naukkarinen esiintyvät.

Ohjelmassa muiden muassa Jean Sibeliuksen Valse Triste, Gert van Hoefin
Fantasie en toccata over gezang 161 "Heer U bent mijn leven" ja Arjan Breukhovenin Jo joutui armas aika.
Vapaa pääsy.

Kahvila Olkkari - Olkkari

Olkkarin vohvelikahvila

Olkkarin vohvelikahvilassa voi tehdä pienellä hyvää

Tervajärven leirikeskus

Naisten leiri Tervajärvellä - Viljellen ja varjellen

Levollinen viikonloppu 16.-17.11. lähellä luontoa. Teemana Viljellen ja varjellen - jokanaisenoikeus.
Yhdessäoloa, hyvää ruokaa, rukouspolku, saunomista, ehkä myös ehtoollisen vietto.

Lähetyskirppis Toivontori avoinna

Laitetaan hyvä kiertämään... täällä on senteillekin käyttöä.