Ilon ääniä - Cantilenen kuoroperheen kevätlaulajaiset

Pyhän Birgitan kirkko

Cantilenen kuoroperheen iloinen kevätkonsertti.
Esiintyjät Cantilenen kamarikuoro, nuorisokuoro sekä Discantus, joht. Merja Lohilahti. Vapaa pääsy, ohjelman hinta 10/5 euroa.

Cantilenen kuoroperheen kevät päättyy iloisiin säveliin Lempäälän kirkossa 19.5. kello 19.
Luvassa yhteislauluja, lasten laulamisen iloa, nuorisokuoron ja Discantuksen lauluja - ja tietysti koko kuoroporukan yhteisiä lauluja!
Ohjelmassa Merikantoa, Jakoleffia, Buxtehudea, Pergolesia ja vaikka mitä!
Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Vapaaehtoisella ohjelmamaksulla katamme kuorojen ja illan kuluja.

Lempoisten seurakuntatalo

Kesäinen kirkkokahvijuhla

Kesäjuhla kesämökkiläisten kirkon päätteeksi Lempoisten seurakuntatalossa. Juhani Laurila soittaa suomalaista pianomusiikkia ja kirjailija Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa.Tervetuloa valoisaan kesähetkeen!

Kesä Spirit - Hengen uudistuksen kesäjuhla Lempäälän Ideaparkissa

Kerrankin suomalaisessa kesätapahtumassa ei ole säävarausta!
Hengen uudistuksen kesäjuhla on nyt Kesä Spirit. Tule Lempäälän Ideaparkiin 2.-4.8.2019.

Kesä Spirit - Hengen uudistuksen kesäjuhla Lempäälän Ideaparkissa

Kerrankin suomalaisessa kesätapahtumassa ei ole säävarausta!