Pyhän Birgitan kirkko

Kaatuneitten muistopäivän juhlamessu. Pappina Manta Jutila ja kanttorina Pietari Korhonen, musiikissa Kipinät-kuoro. Messun suntiona on Krista Lindqvist.
Messun jälkeen jatkuu kaatuneitten muistopäivän vietto seppeltenlaskulla sankarihaudoille.

Pyhäpäivä: 4. sunnuntai pääsiäisestä, Kirkko - Kirkkosali, Liturgi: Manta Jutila, Kanttori: Pietari Korhonen, Suntio: Krista Lindqvist, Musiikkiryhmä: Kipinät -kuoro, Kolehti: Evankelioimistyöhön ja teologiseen koulutukseen Suomen Lähetysseuran kautta. Suomen Lähetysseura ry

Aamurukoushetki kirkossa

Aamurukouksista virtaa päivään!

Vanha pappila

Naisten kesäsauna pappilassa

Naisten kesäsauna lämpiää Vanhan pappilan tunnelmallisessa rantasaunassa joka tiistai kello 18 alkaen. Löylyaikaa on kello yhdeksään asti.

Hautausmaakierros kirkkohautausmaalla

Kesällä on kolme kierrosta: 18.6., 9.7. ja 13.8. kello 18-20. Lähtö Kirkkotorin puoleiselta portilta. Kierros on osallistujille ilmainen.