Messu

Pyhän Birgitan kirkko

Jumalanpalvelus alkaa klo 10.

Pyhäpäivä: 2. sunnuntai helluntaista, Kirkko - Kirkkosali, Liturgi: Ensio Partanen, Saarnaaja: Autio Krista, Kanttori: Terhi-Tuulia Keränen, Suntio: Krista Lindqvist, Kolehti: Herättäjä-yhdistyksen lapsi-, nuoriso- ja opiskelijatyöhön käytettäväksi lasten, nuorten ja opiskelijoiden valtakunnallisten tapahtumien ja leirien järjestämiseen.

Lempoisten seurakuntatalo

Kesäinen kirkkokahvijuhla

Kesäjuhla kesämökkiläisten kirkon päätteeksi Lempoisten seurakuntatalossa. Juhani Laurila soittaa suomalaista pianomusiikkia ja kirjailija Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa.Tervetuloa valoisaan kesähetkeen!

Messu

Kesämökkiläisten kirkkoon kutsutaan erityisesti kesäasukkaita, mutta kaikki ovat tervetulleita valoisaan kesäkirkkoon.
Messun jälkeen on kirkkokahvit seurakuntatalossa. Pienessä juhlahetkessä Juhani Laurila soittaa suomalaisia pianosävellyksiä ja kirjailija
Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa. Lämpimästi tervetuloa!

Aamurukoushetki kirkossa

Aamurukouksista virtaa päivään!