Konfirmaatio Tervis 1

Konfirmaatiomessu

Pyhäpäivä: 3. sunnuntai helluntaista, Kirkko - Kirkkosali, Liturgi: Leena Sorsa, Saarnaaja: Leena Sorsa, Kanttori: Pietari Korhonen, Suntio: Krista Lindqvist, Kolehti: Naisten toimeentulon parantamiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Lempoisten seurakuntatalo

Kesäinen kirkkokahvijuhla

Kesäjuhla kesämökkiläisten kirkon päätteeksi Lempoisten seurakuntatalossa. Juhani Laurila soittaa suomalaista pianomusiikkia ja kirjailija Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa.Tervetuloa valoisaan kesähetkeen!

Messu

Kesämökkiläisten kirkkoon kutsutaan erityisesti kesäasukkaita, mutta kaikki ovat tervetulleita valoisaan kesäkirkkoon.
Messun jälkeen on kirkkokahvit seurakuntatalossa. Pienessä juhlahetkessä Juhani Laurila soittaa suomalaisia pianosävellyksiä ja kirjailija
Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa. Lämpimästi tervetuloa!

Aamurukoushetki kirkossa

Aamurukouksista virtaa päivään!