Pyhän Birgitan kirkko

Kesämökkiläisten kirkkoon kutsutaan erityisesti kesäasukkaita, mutta kaikki ovat tervetulleita valoisaan kesäkirkkoon.
Messun jälkeen on kirkkokahvit seurakuntatalossa. Pienessä juhlahetkessä Juhani Laurila soittaa suomalaisia pianosävellyksiä ja kirjailija
Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa. Lämpimästi tervetuloa!

Pyhäpäivä: Apostolien päivä, Kirkko - Kirkkosali, Liturgi: Ensio Partanen, Saarnaaja: Joronen Miia, Kanttori: Kaisa Naukkarinen, Suntio: Erja Moilanen, Kolehti: Hiippakunnan nimikkolähettien Päivi ja Sakari Löytyn työn tukemiseen Namibian ev.lut. kirkon palveluksessa, Suomen Lähetysseuran kautta.

Lempoisten seurakuntatalo

Kesäinen kirkkokahvijuhla

Kesäjuhla kesämökkiläisten kirkon päätteeksi Lempoisten seurakuntatalossa. Juhani Laurila soittaa suomalaista pianomusiikkia ja kirjailija Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa.Tervetuloa valoisaan kesähetkeen!

Lähetyskirppis Toivontori avoinna

Laitetaan hyvä kiertämään... täällä on senteillekin käyttöä.