Kesä Spirit - Hengen uudistuksen kesäjuhla Lempäälän Ideaparkissa

Kesä Spirit - Hengen uudistuksen kesäjuhla Lempäälän Ideaparkissa

Kerrankin suomalaisessa kesätapahtumassa ei ole säävarausta!
Hengen uudistuksen kesäjuhla on nyt Kesä Spirit. Tule Lempäälän Ideaparkiin 2.-4.8.2019.

Hengen uudistus kirkossamme ry ja Lempäälän seurakunnan yhteinen tapahtuma jalkautuu Lempäälään kauppakeskus Ideaparkiin 2.-4.8.

Ideapark sijaitsee Tampereen läheisyydessä Helsingin moottoritien varressa osoitteessa Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä

Vietä kolme sytyttävää päivää upeissa puitteissa! Tarjolla on huippuluokan ylistystä, armolahjoja, sanan opetusta ja unohtumattomia hetkiä ystävien kanssa aterioiden.
Lapsille huikeaa omaa ohjelmaa Pii Poo -kulttuurikeskuksen kanssa sanomasta tinkimättä!

Katso ohjelma linkin takaa:

Kesä Spiritissä mukana ovat Pekka Simojoki, Make Perttilä, Marko Huhtala, Olli Valtonen, Johanna Sandberg, Maksetut Viulut, Mirkka Paajanen, Ralph Moore, Pekka ja Anna-Liisa Heikkilä, Timo Pöyhönen, Heidi Simelius, Pasi Jaakkola, Matti Hernesaho, Salla Kuisma, Verkosto Kollektiivi, Sakari Heikkilä, Benjamin Sandell, Mikko Oikarinen, Laura ja Peter Joukainen, Timo ja Riitta Kuutti, Marika Salo, Matti Vehviläinen, Ralf-Eerik Friman, Saara Kinnunen, Veli-Pekka Joki-Erkkilä, Emma Autti, Kaisa Yrjölä, sinä ja monia muita!

Pyhän Birgitan kirkko

Messu

Kaatuneitten muistopäivän juhlamessu. Pappina Manta Jutila ja kanttorina Pietari Korhonen, musiikissa Kipinät-kuoro. Messun suntiona on Krista Lindqvist.
Messun jälkeen jatkuu kaatuneitten muistopäivän vietto seppeltenlaskulla sankarihaudoille.
Kolehti: Evankelioimistyöhön ja teologiseen koulutukseen Suomen Lähetysseuran kautta.

Nimet hautakivissä -kierros sankarihautausmaalla

Kierros on kunnianosoitus lempääläläisille sankarivainajille. Kierroksia on kaksi: 19.5. ja 4.6. kello 18-20.
Hannu Tapola esittelee Lempäälän sankarihautausmaalla noin 30 lempääläläistä, vuosina 1939-1945 kuollutta sankarivainajaa heidän elämäntarinoidensa kautta.

Pyhän Birgitan kirkko

Ilon ääniä - Cantilenen kuoroperheen kevätlaulajaiset

Cantilenen kuoroperheen iloinen kevätkonsertti.
Esiintyjät Cantilenen kamarikuoro, nuorisokuoro sekä Discantus, joht. Merja Lohilahti. Vapaa pääsy, ohjelman hinta 10/5 euroa.