Kesä Spirit - Hengen uudistuksen kesäjuhla Lempäälän Ideaparkissa

Kesä Spirit - Hengen uudistuksen kesäjuhla Lempäälän Ideaparkissa

Kerrankin suomalaisessa kesätapahtumassa ei ole säävarausta!
Hengen uudistuksen kesäjuhla on nyt Kesä Spirit. Tule Lempäälän Ideaparkiin 2.-4.8.2019.

Hengen uudistus kirkossamme ry ja Lempäälän seurakunnan yhteinen tapahtuma jalkautuu Lempäälään kauppakeskus Ideaparkiin 2.-4.8.

Ideapark sijaitsee Tampereen läheisyydessä Helsingin moottoritien varressa osoitteessa Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä

Vietä kolme sytyttävää päivää upeissa puitteissa! Tarjolla on huippuluokan ylistystä, armolahjoja, sanan opetusta ja unohtumattomia hetkiä ystävien kanssa aterioiden.
Lapsille huikeaa omaa ohjelmaa Pii Poo -kulttuurikeskuksen kanssa sanomasta tinkimättä!

Katso ohjelma linkin takaa:

Kesä Spiritissä mukana ovat Pekka Simojoki, Make Perttilä, Marko Huhtala, Olli Valtonen, Johanna Sandberg, Maksetut Viulut, Mirkka Paajanen, Ralph Moore, Pekka ja Anna-Liisa Heikkilä, Timo Pöyhönen, Heidi Simelius, Pasi Jaakkola, Matti Hernesaho, Salla Kuisma, Verkosto Kollektiivi, Sakari Heikkilä, Benjamin Sandell, Mikko Oikarinen, Laura ja Peter Joukainen, Timo ja Riitta Kuutti, Marika Salo, Matti Vehviläinen, Ralf-Eerik Friman, Saara Kinnunen, Veli-Pekka Joki-Erkkilä, Emma Autti, Kaisa Yrjölä, sinä ja monia muita!

Vanha pappila

Naisten kesäsauna pappilassa

Naisten kesäsauna lämpiää Vanhan pappilan tunnelmallisessa rantasaunassa joka tiistai kello 18 alkaen. Löylyaikaa on kello yhdeksään asti.

Kahvila Olkkari - Olkkari

Rukouksen majatalo Olkkarissa

Meillä on rukouksia kuuleva Jumala.