Majakkamessu

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakkamessu sunnuntaisin klo 16 Kuljun Majakassa, Tampereentie 262. Elämänmakuinen ja rento jumalanpalvelus kaiken ikäisille. Hyvää musiikkia ja arjen keskeltä nousevaa rukousta. Pienille lapsille pyhäkoulu ja alakoululaisille raamattuklubi. Rukouspalvelu.

Pyhäpäivä: 12. sunnuntai helluntaista
Tekstit: Room.8:31-39
Pyhäpäivän aihe: Kuoleman kukistaja
Alttarikynttilät: 2
Liturginen väri: Vihreä
Kuljun seurakuntatalo - Iso sali, Kuljun seurakuntatalo - Monitoimiluokka
Liturgi: Ensio Partanen
Saarnaaja: Ensio Partanen
Kanttori: Pietari Korhonen
Ulkopuoliset avustajat: Rukouspalvelu: Laura Mäkimarttunen,
Musiikkiryhmä: Jussi&co.

Majakkamessu

Majakan starttiryhmä

Avoin ryhmä ihan jokaiselle. Jos joku seuraavista kysymyksistä pyörii mielessäsi: Mikä Majakka oikein on? Keitä täällä on? Onko tämä minun paikkani? Voiko täällä tutustua paremmin toisiin? Mitkä ovat Majakan arvot? Tai oikeastaan kysymyksesi voi olla mikä tahansa ja olet tervetullut mukaan.
Maanantaisin klo 18-20 Majakan takkahuoneessa 28.8. / 11.9. / 9.10. / 23.10. Lisätietoja Saartilan Katrilta, 040 729 50 86.

Kuljun vanha seurakuntatalo - Sali ja kahvio

Naisten avoin raamattupiiri

Naisten avoin raamattupiiri. Parittomien viikkojen perjantaina klo 18.30 Toisella Kodilla (Kuljun vanha seurakuntatalo).