Hymnus-kuoron laulutervehdys Kahvila Siirissä

Tänään on valtakunnallinen kirkkomusiikin päivä

Hymnus-kuoro tuo laulutervehdyksen kuulijoilleen Kahvila Siirissä (Uotintie 5) tänään klo 17.30. Kanttorina Kaisa Naukkarinen. Tervetuloa!

johtava kanttori, dir.cant.

Työhöni kuuluu suunnittelupalavereja, työkokouksia sekä konserttijärjestelyjä sähköpostin välityksellä että kasvokkain. Juuri nyt on meneillään reformaation merkkivuoden järjestely. Parasta työssäni ovat ”asiakkaat” eli seurakuntalaiset sekä upeat työkaverit. Musiikki kuuluu kaikenlaisiin juhliin, vierailemme myös kouluissa ja laitoksissa. Esimerkiksi hautajaiskulttuuri kaikkinensa on hieno kirkon kokonaisuus, jossa seurakunta tulee tueksi vaikeassa elämäntilanteessa. Me kanttorit olemme tässä mukana. Vapaa-aikanani matkustelen, opiskelen kieliä ja harrastan hyötyliikuntaa. Pidän myös kotona puuhailusta ja käyn mielelläni taidemuseoissa.