Majakkamessu

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Messun aiheena on kiitollisuus (15.su.hell.)
Majakkamessu on elämänmakuinen ja rento jumalanpalvelus kaiken ikäisille (os. Tampereentie 262). Hyvää musiikkia ja arjen keskeltä nousevaa rukousta. Pienille lapsille pyhäkoulu ja alakoululaisille raamattuklubi. Rukouspalvelu.

Messun liturgina toimii Emmi Korpi
Saarnaaja on SLEYn lähetystyöntekijä (el.) Survo Arvo, joka on tehnyt elämäntyönsä Venäjällä Inkerin kirkon yhteydessä
Messun musiikista vastaa Anu Neuvonen & co.

Majakkamessu

Majakkamessu sunnuntaisin klo 16 Kuljun Majakassa, Tampereentie 262. Elämänmakuinen ja rento jumalanpalvelus kaiken ikäisille. Hyvää musiikkia ja arjen keskeltä nousevaa rukousta. Pienille lapsille pyhäkoulu ja alakoululaisille raamattuklubi. Rukouspalvelu.

Majakan starttiryhmä

Avoin ryhmä ihan jokaiselle. Jos joku seuraavista kysymyksistä pyörii mielessäsi: Mikä Majakka oikein on? Keitä täällä on? Onko tämä minun paikkani? Voiko täällä tutustua paremmin toisiin? Mitkä ovat Majakan arvot? Tai oikeastaan kysymyksesi voi olla mikä tahansa ja olet tervetullut mukaan.
Maanantaisin klo 18-20 Majakan takkahuoneessa 28.8. / 11.9. / 9.10. / 23.10. Lisätietoja Saartilan Katrilta, 040 729 50 86.

Kuljun vanha seurakuntatalo - Sali ja kahvio

Naisten avoin raamattupiiri

Naisten avoin raamattupiiri. Parittomien viikkojen perjantaina klo 18.30 Toisella Kodilla (Kuljun vanha seurakuntatalo).