Viron kieli ja kulttuurikerho

Kahvila Olkkari - Olkkari

Viron kieli ja kulttuuri tutuksi

Viron kieli ja kulttuurikerho alkaa! Kokoontumiset Kahvila Olkkarissa ( Tampereentie 4) ti 24.9., 22.10. ja 19.11. Opettajana Annela Liivat Tampereelta. Kerho on maksuton.

johtava kanttori, dir.cant.

Työhöni kuuluu suunnittelupalavereja, työkokouksia sekä konserttijärjestelyjä sähköpostin välityksellä että kasvokkain. Juuri nyt on meneillään reformaation merkkivuoden järjestely. Parasta työssäni ovat ”asiakkaat” eli seurakuntalaiset sekä upeat työkaverit. Musiikki kuuluu kaikenlaisiin juhliin, vierailemme myös kouluissa ja laitoksissa. Esimerkiksi hautajaiskulttuuri kaikkinensa on hieno kirkon kokonaisuus, jossa seurakunta tulee tueksi vaikeassa elämäntilanteessa. Me kanttorit olemme tässä mukana. Vapaa-aikanani matkustelen, opiskelen kieliä ja harrastan hyötyliikuntaa. Pidän myös kotona puuhailusta ja käyn mielelläni taidemuseoissa.

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakan starttiryhmä

Avoin ryhmä ihan jokaiselle. Jos joku seuraavista kysymyksistä pyörii mielessäsi: Mikä Majakka oikein on? Keitä täällä on? Onko tämä minun paikkani? Voiko täällä tutustua paremmin toisiin? Mitkä ovat Majakan arvot? Tai oikeastaan kysymyksesi voi olla mikä tahansa ja olet tervetullut mukaan.
Maanantaisin klo 18-20 Majakan takkahuoneessa 28.8. / 11.9. / 9.10. / 23.10. Lisätietoja Saartilan Katrilta, 040 729 50 86.

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoushetki kirkossa