Majakkaleiri

Tervajärven leirikeskus

Tervetuloa Majakkaleirille 27.-28.9.2019

Leirin teemana on Syvemmälle yhteyteen. Vietämme vuorokauden rukouksen, ylistyksen ja yhteyden merkeissä. Leirin aikana saamme kasvaa toinen toisemme ja Jumalan tuntemisessa.

Leirin ohjelma alkaa perjantaina klo 18.00 Tervajärvellä (Ketkantie 247, Lempäälä), majoittuminen klo 17.30 alkaen. Leiri päättyy lauantaina klo 19 mennessä. Perjantai-iltana ja lauantaina on ohjelmaa erikseen aikuisille ja lapsille sekä aikuisten ja lasten yhteistä ohjelmaa. Leirillä on luvassa raamattuopetusta ja kanavat sekä monenlaista mukavaa tekemistä ja yhdessä oloa. Mukana mm. Laura ja Peter Joukainen ja Tatu Leijo.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tutustumaan uusiin ihmisiin ja syventämään jo olemassa olevia ihmissuhteita. Lasten ohjelmaa on järjestetty eri ikäisille lapsille, alkaen 3 vuotiaista. Lasten ohjelman vastaavina seurakuntamme lastenohjaajat Elina Malmström ja Virpi Raikamo.

Leirimaksut: 15 €/aikuinen, 10 €/lapsi, 50 €/perhe, alle 3 vuotiaat ilmaiseksi. Leirimaksut kerätään saapuessa.

Lisätietoja leiristä matti.vehvilainen@evl.fi tai 050 544 33 58.

Kuljun vanha seurakuntatalo - Sali ja kahvio

Naisten avoin raamattupiiri

Naisten avoin raamattupiiri. Parittomien viikkojen perjantaina klo 18.30 Toisella Kodilla (Kuljun vanha seurakuntatalo).

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Miesten avoin raamattupiiri