Kahden kuoron gospelkonsertti

Kahden kuoron gospelkonsertti Pyhän Birgitan kirkko

Konsertissa esiintyvät Lempäälän seurakunnan oma gospelkuoro Pietari ja Kalat, joht. Pietari Korhonen sekä Palava Pensas Forssasta, joht. Tiina-Maria Kauppi.
Vapaa pääsy, kolehti Lempäälän seurakunnan musiikkitoiminnan hyväksi. Kesto 80 min.

Konsertti alkaa kello 18. Aluksi kumpikin kuoro esittää omaa ohjelmistoaan ja lopuksi kuullaan kuoroja yhdessä.

Palava Pensas -kuoro ja soitinyhtye tulkitsee omassa osuudessaan muun muassa Forssan kirkkoherra Esa Löytömäen säveltämiä ja sanoittamia mukaansatempaavia lauluja.
Pietari & Kalat esittävät muun muassa maistiaisia amerikkalaistyylisestä kuorogospelista. Säestävänä bändinä on kuuden hengen Pietari & Kalat -yhtye. Se vastaa myös kuorojen yhteisen osuuden soitinosuuksista.

Kahden kuoron yhteinen konserttiosuus koostuu pääosin Pekka Simojoen lauluista. Luvassa on myös yhteislaulua.

Palava Pensas on vuonna 2004 perustettu noin 25-henkinen kuoro. Sitä johtaa kanttori Tiina-Maria Kauppi. Kuoro on esiintynyt usein Forssassa ja lähiseudun kirkoissa.
Pietari & Kalat on syksyllä 2005 perustettu Lempäälän seurakunnan noin 30-henkinen gospelkuoro, jota johtaa kanttori Pietari Korhonen.

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Pietari & Kalat