Birgitan markkinat kirkon ja Taitokeskuksen ympäristössä

Birgitan markkinat kirkon ja Taitokeskuksen ympäristössä Pyhän Birgitan kirkko

Lauantaina 5.10. kello 10-15 on Birgitan markkinat Pyhän Birgitan kirkon ja Taitokeskus Lempäälän (Asematie 6) ympäristössä.
Myytävänä satokauden tuotteita ja laadukkaita käsi- ja taideteollisuustuotteita, kuten hopeakoruja, huovutettuja vaatteita, keramiikkaa ja muita käyttöesineitä.
Torilla on markkinavierailta keskiaikapuvuissa, kiertävä mystikko ja lapsille keskiaikakaruselli. Tule mukaan keskiaikaiseen tunnelmaan! Alueelle on vapaa pääsy.

Markkinakulkue lähtee klo 9.30 Kanttorinpuistosta Tampereentietä pitkin torille. Klo 10 avaus torilla.
Nuorten pieniä näytelmiä klo 10 ja 11.30.

Kirkko on avoinna kello 11-13. Kello 12 konserttituokio kirkossa, Pyhän Birgitan Laulajat esiintyy.
Seurakuntatalossa kahvio kello 9-15, myynnissä mm. munkkeja ja karjalanpiirakoita. Kahvila Olkkarissa (Tampereentie 4) vohvelikahvila kello 10-14. MoIempien tuotto lähetystyön hyväksi.

Birgitan markkinat järjestetään joka toinen vuosi. Markkinat järjestää Lempäälän kunnan kumppanuus- ja tapahtumapalvelut, Lempäälän seurakunta, Taitokeskus Lempäälä sekä Birgitta-työryhmä

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakan starttiryhmä

Avoin ryhmä ihan jokaiselle. Jos joku seuraavista kysymyksistä pyörii mielessäsi: Mikä Majakka oikein on? Keitä täällä on? Onko tämä minun paikkani? Voiko täällä tutustua paremmin toisiin? Mitkä ovat Majakan arvot? Tai oikeastaan kysymyksesi voi olla mikä tahansa ja olet tervetullut mukaan.
Maanantaisin klo 18-20 Majakan takkahuoneessa 28.8. / 11.9. / 9.10. / 23.10. Lisätietoja Saartilan Katrilta, 040 729 50 86.

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoushetki kirkossa