Birgitan markkinat kirkon ja Taitokeskuksen ympäristössä

Birgitan markkinat kirkon ja Taitokeskuksen ympäristössä Pyhän Birgitan kirkko

Lauantaina 5.10. kello 10-15 on Birgitan markkinat Pyhän Birgitan kirkon ja Taitokeskus Lempäälän (Asematie 6) ympäristössä.
Myytävänä satokauden tuotteita ja laadukkaita käsi- ja taideteollisuustuotteita, kuten hopeakoruja, huovutettuja vaatteita, keramiikkaa ja muita käyttöesineitä.
Torilla on markkinavierailta keskiaikapuvuissa, kiertävä mystikko ja lapsille keskiaikakaruselli. Tule mukaan keskiaikaiseen tunnelmaan! Alueelle on vapaa pääsy.

Markkinakulkue lähtee klo 9.30 Kanttorinpuistosta Tampereentietä pitkin torille. Klo 10 avaus torilla.
Nuorten pieniä näytelmiä klo 10 ja 11.30.

Kirkko on avoinna kello 11-13. Kello 12 konserttituokio kirkossa, Pyhän Birgitan Laulajat esiintyy.
Seurakuntatalossa kahvio kello 9-15, myynnissä mm. munkkeja ja karjalanpiirakoita. Kahvila Olkkarissa (Tampereentie 4) vohvelikahvila kello 10-14. MoIempien tuotto lähetystyön hyväksi.

Birgitan markkinat järjestetään joka toinen vuosi. Markkinat järjestää Lempäälän kunnan kumppanuus- ja tapahtumapalvelut, Lempäälän seurakunta, Taitokeskus Lempäälä sekä Birgitta-työryhmä

Ideakappeli

Ideakappelin jouluhartaus

Jouluinen hartaushetki Ideakappelissa. Piparkakkukirkon avajaiset.

Kuljun vanha seurakuntatalo - Sali ja kahvio

Naisten avoin raamattupiiri

Naisten avoin raamattupiiri. Parittomien viikkojen perjantaina klo 18.30 Toisella Kodilla (Kuljun vanha seurakuntatalo).

Kahvila Olkkari - Olkkari

Olkkarin vohvelikahvila

Olkkarin vohvelikahvilassa voi tehdä pienellä hyvää