Viestiveljien konsertti

Viestiveljien konsertti Pyhän Birgitan kirkko

Kuoroa johtaa Tauno Vesterinen.
Konsertissa on mukana myös Lempäälän seurakunnan Kipinät -kuoro, joht. Pietari Korhonen.
Vapaa pääsy, kolehti

Viestiveljet on yhteiskristillinen pirkanmaalainen kuoro, jonka kotipaikka on Tampere.
Kuorolaiset ovat pääosin eläkeläisiä ja he kuuluvat eri kirkkokuntiin. Suurin osa on evankelis-luterilaisen kirkon jäseniä.
Kuorossa on tällä hetkellä kirjoilla 48 miestä. Koko joukko ei aina pääse paikalle, mutta 30 -35 miestä on ollut matkassa lähes aina.

Viestiveljien ensiesiintyminen oli vuoden 1994 helmikuussa Tampereen Vanhassa kirkossa. Kuoroa johti
Elna Muhonen. Hän antoi kuorolle nimen Viestiveljet.

Nykysin kuoroa johtaa Jarmo Ojanperä. Hän on ollut tässä toimessa jo 17 vuotta.
Kuoro täytti 25 vuotta kuluvan vuoden helmikuussa, ja vielä löytyy voimia lähteä palvelemaan
useampaan tilaisuuteen. Keskimäärin esiintymisiä on vuosittain noin 80.

Viestiveljet on hyvin sosiaalinen yhteisö, ja sen päätehtävänä on julistaa lauluin ja sävelin
evankeliumin sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta.

Cantilenen joulu

Joulukonsertti

Messu

Tehkää tie kuninkaalle - 3. adventtisunnuntain messu. Pappina Manta Jutila, kanttorina Kaisa Naukkarinen, musiikissa Hymnus-kuoro,

Lapsiperheiden Kauneimmat Joululaulut

Kauneimmat Joululaulut lapsiperheille. Mukana Maarit Kujanpää ja Henri Karvinen.