Voimaa arkeen -vertaistukiryhmä

Vanha pappila

Voimaa arkeen -vertaistukiryhmä masennuksen kanssa kamppaileville äideille Vanhassa Pappilassa joka toinen tiistai klo 10. Alkaa 10.9.

Ohjelmassa jutustelua kahvikupposen ääressä toisten samassa tilanteessa olevien kanssa. Lastenhoito järjestetty.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Sanna Tiainen 050-5443349

Pyhän Birgitan kirkko

Messu

Kesämökkiläisten kirkkoon kutsutaan erityisesti kesäasukkaita, mutta kaikki ovat tervetulleita valoisaan kesäkirkkoon.
Messun jälkeen on kirkkokahvit seurakuntatalossa. Pienessä juhlahetkessä Juhani Laurila soittaa suomalaisia pianosävellyksiä ja kirjailija
Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa. Lämpimästi tervetuloa!

Lähetyskirppis Toivontori avoinna

Laitetaan hyvä kiertämään... täällä on senteillekin käyttöä.

Vanha pappila

Naisten kesäsauna pappilassa

Naisten kesäsauna lämpiää Vanhan pappilan tunnelmallisessa rantasaunassa joka tiistai kello 18 alkaen. Löylyaikaa on kello yhdeksään asti.