Elämän merkityksellisyys surun ja luopumisen keskellä

Elämän merkityksellisyys surun ja luopumisen keskellä Pyhän Birgitan kirkko

Elämän sävyt -sarjan kirkkoilta. Aiheena Elämän merkityksellisyys surun ja luopumisen keskellä, luennoitsijana teol. toht., pappi Suvi Saarelainen.
Vapaa pääsy. Luennon jälkeen keskustelua voi jatkaa iltapalan äärellä (2 €) Lempoisten seurakuntatalossa (Kirkkopolku 1).

Suru ja luopuminen haastavat jopa elämän merkityksen kokemuksen. Teologian tohtori ja pappi Suvi Saarelainen pohtii mihin suru kuljettaa ihmistä.
Luennon jälkeen keskustelua voi jatkaa iltapalan äärellä (2 €) Lempoisten seurakuntatalossa. Sarjan järjestää seurakunnan diakoniatyö.

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakan starttiryhmä

Avoin ryhmä ihan jokaiselle. Jos joku seuraavista kysymyksistä pyörii mielessäsi: Mikä Majakka oikein on? Keitä täällä on? Onko tämä minun paikkani? Voiko täällä tutustua paremmin toisiin? Mitkä ovat Majakan arvot? Tai oikeastaan kysymyksesi voi olla mikä tahansa ja olet tervetullut mukaan.
Maanantaisin klo 18-20 Majakan takkahuoneessa 28.8. / 11.9. / 9.10. / 23.10. Lisätietoja Saartilan Katrilta, 040 729 50 86.

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoushetki kirkossa