Avoin raamattupiiri

Lempoisten seurakuntatalo

Luetaan yhdessä - Raamatusta rohkeutta elämään

Piiri on avoin kaikille, jotka haluavat tutkia yhdessä Raamattua ja keskustella sen pohjalta. Kokoontumiset aina parittomien viikkojen maanantaisin klo 14. Syksyn ensimmäinen kokoontuminen 9.9. ja jatkuu 2.12. asti.

Piirin vetäjä: Raija Johansson

Pyhän Birgitan kirkko

Messu

Kaatuneitten muistopäivän juhlamessu. Pappina Manta Jutila ja kanttorina Pietari Korhonen, musiikissa Kipinät-kuoro. Messun suntiona on Krista Lindqvist.
Messun jälkeen jatkuu kaatuneitten muistopäivän vietto seppeltenlaskulla sankarihaudoille.
Kolehti: Evankelioimistyöhön ja teologiseen koulutukseen Suomen Lähetysseuran kautta.

Nimet hautakivissä -kierros sankarihautausmaalla

Kierros on kunnianosoitus lempääläläisille sankarivainajille. Kierroksia on kaksi: 19.5. ja 4.6. kello 18-20.
Hannu Tapola esittelee Lempäälän sankarihautausmaalla noin 30 lempääläläistä, vuosina 1939-1945 kuollutta sankarivainajaa heidän elämäntarinoidensa kautta.

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoushetki kirkossa