Majakkamessu

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakkamessu sunnuntaisin klo 16 Kuljun Majakassa, Tampereentie 262. Elämänmakuinen ja rento jumalanpalvelus kaiken ikäisille. Hyvää musiikkia ja arjen keskeltä nousevaa rukousta. Pienille lapsille pyhäkoulu ja alakoululaisille raamattuklubi. Rukouspalvelu.

Pyhäpäivä: Uskonpuhdistuksen muistopäivä, Pyhäpäivän aihe: Uskon perustus, Kuljun seurakuntatalo - Iso sali, Kuljun seurakuntatalo - Monitoimiluokka, Liturgi: Mikko Oikarinen, Saarnaaja: Mikko Oikarinen, Musiikkiryhmä: Timo Saarinen & Elina Orjatsalo

Kuljun vanha seurakuntatalo - Sali ja kahvio

Naisten avoin raamattupiiri

Naisten avoin raamattupiiri. Parittomien viikkojen perjantaina klo 18.30 Toisella Kodilla (Kuljun vanha seurakuntatalo).

Miesten avoin raamattupiiri

Miesten avoin raamattupiiri.